Mund të postosh një lidhje artificiale në mënyrë që të mund të lidhesh me dikë nga industria tjetër kryesore dhe kur të klikojë mbi të, mund të shikosh të dhënat e shkarkimeve të tyre. Kur të jesh në ndërtimin e kompjuterit, mund të luash me PC Area Picker në mënyrë që të ndihmosh në krijimin e kompjuterit tënd virtual dhe të kesh udhëzime nga komuniteti. Mund të shohësh që prodhimet e dikujt tjetër të gjejnë vendosmëri. Ninite është në thelb një qendër larg softuerit falas ku mund të shkarkosh aplikacionet e tua të preferuara falas në sasi të mëdha dhe ta mbash atë ose atë të përditësuar ndërkohë. Ninite zakonisht shkarkon dhe instalon automatikisht aplikacionet e reja në vendin e zakonshëm pa futjen e udhëzimeve. Për më tepër, bën një punë të shkëlqyer kundër heqjes së adware.
Ofruesi i Aplikacioneve për Shtëpi Dixhitale (ERAS): SpinBetter identifikimi në internet
Në realitet, për të arritur në programe të botës reale, shkencëtarët do të duhej të përsërisnin analizat e tyre për serverat kuantikë më të mëdhenj dhe më pak të ndjeshëm ndaj gabimeve – lloji që ne megjithatë nuk e kemi vërtet. PicMonkey provoni një botues online Visualize, i cili ju lejon të përmirësoni imazhet tuaja. Dhe, mund të përdorni rezultate, fonte dhe stile shtesë për imazhet. Është mjeti më i mirë për të krijuar pin-e për Pinterest dhe mund të kërkoni shumë në diskutimet e Facebook. Funksionon duke nxjerrë kërkime nga listat e mbledhura nga profile të tjera, dhe mund të shikoni dhe udhëzimet janë të disponueshme së bashku – gjithashtu po grumbulloni mendimin tuaj të ardhshëm për librin. Nëse dëshironi, mund të regjistroni një llogari dhe mund të grumbulloni një ose dy lista.
Lidhje të Shpejta të Hyrjes së Objektit
Përmirësoni shumë imazhet duke i ndarë ato nëpër faqe të shumta që mund të postohen më pas dhe më pas krijoni postera madhështorë të strukturës së murit. Sigurohuni që ta ruani këtë faqe për t'ju ndihmuar të keni akses në të cilin koleksion. Lidhjet më të reja të dobishme, nga baza e të dhënave të shiut acid për kopshtet zoologjike, përfshijnë më shumë se pesëqind faqe interneti të përdorura në reporterët ekologjikë, të arkivuara për faqen e internetit të vjetëruar të SEJ. Më pëlqen shumë ajo që keni përmendur në ekrane, dhe Windows 11 i ri është shumë i mirë deri më tani.
- (përndryshe Norma vjetore e përqindjes 12) Trello – një trajtim i lehtë, 100 përqind falas, fleksibël, dhe ju mund të krijoni vepra arti për të menaxhuar idetë tuaja dhe për të planifikuar diçka.
- TripIt është një mënyrë e mirë dhe e lehtë për të planifikuar gjithçka nga udhëtimi juaj ose udhëtimi i ekipit.
- Kaloni nga shfaqja e diapozitivave poshtë për 19 nga faqet më të vlefshme të internetit në internet, shumica e të cilave janë të lejueshme për t'u provuar.
- Megjithatë, ne kemi gjetur shqyrtimin tonë të 30 faqeve më të mira të internetit që me shumë mundësi nuk i njihni…
- Sistemi më i popullarizuar i blogjeve, Tumblr, është në të vërtetë një vend i mrekullueshëm për t'u lidhur me postimet tuaja unike dhe mund të keni inovacionin tuaj dhe projektet tuaja në dispozicion.

Ky është një variant online. Ato ndihmojnë deri në dhjetë persona për çdo lojë online, secila prej të cilave i merr ato në transformime për të tërhequr pothuajse çdo fjalë tjetër që u ofrohet. Pse të mos mendojmë se ju mësoni vetëm gjatë një udhëtimi (në vend që, siç e dini, të hipni në aeroplan dhe të shkoni diku!). Keni pafund artikuj dhe shumë faqe interneti udhëtimesh për të zgjedhur, megjithatë, një nga më të mirat është "Në Kërkimet e Udhëtimit".
Ndjenjat tuaja SpinBetter identifikimi në internet , ajo për të cilën ndiheni të zhgënjyer, ajo që dëshironi të keni thënë. Për këtë, ju dëshironi një zgjidhje për një djalë të vdekur. (përndryshe 21 shtator) Spraying.io – Hulumtoni shpejt internetin me një fjalë menjëherë. (përndryshe 19 shtator) Biseda TED – Biseda të shkurtra dhe interesante mbi shumë të prekur.
(ose 11 qershor) Hulumtim i Tavolinave të Ngrenies ASCII – Burim i vogël për të pasur kode ASCII. Pjesë e faqes së internetit të Shpejta të Tavolinave të Ngrenies që gjithashtu përmban pothuajse çdo informacion tjetër të shkurtër burimor dhe produkte të tjera. (ose 3 qershor) Demonë të Vegjël – Për të pasur njerëz udhëzues, një faqe interneti. dhe kjo kontribuon në kontekstin në të cilin librat kanë parë qytete të veçanta më të mira përndryshe kushdo.

A harrova t'ju përfshija patjetër në këtë postim në blog? Ju lutem më shkruani në komente. GitHub është një nga platformat më të mira të mbajtjes dhe kontributit për të pasur plane hapëse aplikacionesh që gjithashtu ofron përdorimin e shkarkimeve, regjistrat e kryerjes, historikun e versioneve dhe analizat e kontributit tuaj. Mund ta lidhni karakterin tuaj social me anëtarësimin në Buffer dhe më pas mund t'i planifikoni artikujt tuaj paraprakisht.
Nëse kjo ndodh, do ta dini se sfida nuk ju prek vetëm ju. Kush nuk dëshiron të kursejë para kur bën një udhëtim? Skyscanner është një faqe interneti thelbësore kur rezervon një udhëtim, sepse bën të mundur që të merrni ofertën më të mirë duke marrë parasysh një lloj kërkesash. Është më e shpejtë sesa thjesht të kontrolloni të gjithë udhëtimin individualisht. Për fat të mirë, tani kemi shumë punë për të parë tuajin.
A është e dobishme të shkarkoni aplikacione anësore që nuk janë të disponueshme për tableta përndryshe për të përdorur softuer Android për kompjuterin desktop. Po printoni shumë faqe interneti? Ju me siguri keni nevojë për Print Friendly për t'u siguruar që faqet e internetit janë publikuar në mënyrë të sigurt. Thjesht jepni URL-në e faqes për Print Friendly që dëshironi për të printuar, dhe kjo menjëherë do ta bëjë faqen e internetit të printuar miqësore. Ju duhet të përdorni violonçelin tuaj për të shfletuar me programin e tyre më lehtë. Herë pas here duhet të azhurnoni në një reputacion specifik të Windows në mënyrë që lloji i aplikacionit të funksionojë, ja çfarë dëshironi në atë kohë.
Në realitet, faqja e internetit mund të mos ju tregojë ofertën në kohë reale, por përkundrazi, shpjegon një video të shkëlqyer 10-minutëshe mbi tingujt e prodhuar nga persona nga e gjithë bota. Do t'ju ndihmojë të prekni një person autentik kur telefononi shërbimin ndaj klientit. Mësoni se si ta fshini profilin në internet (mund të jetë më e vështirë nga sa mendoni). Kjo faqe e mrekullueshme ofron minuta informuese se si të lëvizni ndërsa rrini pa u zgjuar në mes të një kohe në shtrat (kjo ju bën të ndiheni të lodhur). Mund të dëgjoni ajrin kudo në botë.