Postimet
- Kategoria SportPesa njëzet e pesë/26: Deklarata të shumta të fundjavës për ndeshjet Gor Mahia, Shabana dhe Secure
- Parashikimet e Zakonshme të Super Jackpot-it të Sportpesa-s
- A i dini dhjetë xhekpotet më të mëdha të Powerball të të gjitha kohërave?
- Super Millions po ndryshon! Ja çfarë duhet të mësoni
Nëse të gjitha shumat përputhen me individët që provuan, ju fitoni xhekpotin e ri, dhe kjo fillon nga 50 milionë dollarë dhe do të rritet derisa të fitojë një tjetër. Nëse pothuajse të gjithë lojtarët e tjerë përputhen me të gjashtë shumat, çmimi i ri ishte i zakonshëm në të njëjtat shuma. Xhekpoti i ri ka qenë vazhdimisht i pjekur gjatë shtatorit kur një zgjidhje totale me vlerë 810 milionë dollarë u shfaq në Kolorado. Shorti i ri i 10 shtatorit 2024 shënoi çmimin e shtatë të parë të famshëm për Mega Millions. Pasi që të jenë palosur mbi 31 herë, xhekpoti më i madh Super Many fitohet në Florida.
Kategoria SportPesa njëzet e pesë/26: Deklarata të shumta të fundjavës për ndeshjet Gor Mahia, Shabana dhe Secure
- Një zgjidhje e provuar në Sc për ju më 23 tetor 2018, shorti i Mega Millions.
- Lojërat elektronike Game Worldwide Super Moolah madje ofrojnë sfond të prodhuar disa herë, së bashku me një fitim prej 19 milionë £ në vitin 2021, i cili tani është (të paktën për momentin!) xhekpoti progresiv më i madh online i të gjitha kohërave.
- Hetoni lojën video të lotarisë më të popullarizuar në Amerikë, të luajtur për shkak të pjesëmarrësve të panumërt, dhe ofroni çmime të mëdha prej dollarësh rollover.
Lotaria më e re e Ajovës bën të gjitha përpjekjet për të garantuar saktësinë e numrave të rinj të suksesshëm, pagesave të shpërblimeve ose çdo udhëzimi tjetër të publikuar në faqen tuaj të internetit të Lotarisë së Ajovës. Shumat fituese shtetërore janë ato të përzgjedhura në imazhet përkatëse dhe të regjistruara nën mbikëqyrjen e një firme tjetër kontabiliteti. Në rast se ka ndonjë ndryshim, rezultatet e tërheqjes shtetërore do të mbizotërojnë.
Parashikimet e Zakonshme të Super Jackpot-it të Sportpesa-s
Përputhja e një numri të vetëm nuk do të fitonte asgjë brenda Super Millions derisa një nga numrat e tu të jetë topi Super Golf. Një https://vulkanvegas777.org/sq/bonus/ biletë që përputhet me një nga katër numrat dhe Mega Ball ndoshta do të vlejë 4 dollarë. Deri më 5 shtator 2025, këto janë çmimet kryesore Mega Millions nga reputacioni i lojës, duke marrë parasysh megamillions.com. Xhekpoti i ri Super Many për të shtunën tani rritet në 358 milionë dollarë, me një opsion fondesh prej 164.5 milionë dollarësh. Fitimi më i madh, por në lojë është në thelb një shumëzues 5,000x që jepet nga ikona e shpërndarjes – e paraqitur nga ikona më e madhe e kuqe "Bonus".
Mos mendoni se mund të luani për fillestarët me xhekpot progresiv. Lojërat e kazinosë si Arabian Evening me vetëm një xhekpot janë në të vërtetë një gjë e rrallë tani, që kanë rreth tre xhekpota të cilësisë dhe mund të keni pesë xhekpota në zhvillimin e ri lokal të kazinosë. Shikoni grupin e dhjetë çmimeve më të mëdha të fituara brenda Mega Millions.
A i dini dhjetë xhekpotet më të mëdha të Powerball të të gjitha kohërave?
- Lojtarët që shënojnë dhjetë parashikimet më të mira për të zotëruar Pro 13, 14, 15 dhe mund të përfitojnë stimuj vlerësimi 16, pasi bonusi për të zotëruar Expert 17 fillon nga një duzinë lojërash video.
- Dhe për këtë arsye, fituesi i Super Many mori në shtëpi xhekpotin më të rëndësishëm?
- Që nga 29 gushti 2025, ka 13 xhekpote lotarie që kanë arritur përndryshe mbi 1 miliard dollarë.
- Gjeni të gjithë kalkulatorin tonë të tatimit mbi të ardhurat për të zbuluar se sa mund të detyroheni nëse fitoni xhekpotin më të ri.

Njerëzit duhet të zgjedhin tetë numra duke filluar nga hapi i parë dhe ju do të keni 5, të cilët më pas vendosen në një drejtkëndësh të madh 3×3, deri në katrorin tuaj kardio që lihet bosh. Për ata që duan të luajnë Gano Gato, ka edhe zgjedhje të shkurtra. Ofrohet edhe një hyrje kombinimi, ku lojtarët hasin në numrin 10 dhe ju mund të shkoni në disa kombinime. Zyrtarisht e njohur si Loteria Nacional para la Asistencia Pública (Lotenal), është institucioni i vetëm përgjegjës për zhvillimin e lotarive dhe lojërave në Meksikë. Do të shihni mundësinë për të shkëlqyer në një formular demonstrimi për ata që regjistrohen në kazinotë e mundësuara nga Lightning Package.
Super Millions po ndryshon! Ja çfarë duhet të mësoni
Përfshirja e sekuencave nga ikonat ngjitur shpesh jep një shpërblim, madhësia e të cilit përcaktohet nga ikona e re e përfshirë, numri i simboleve dhe madhësia e opsionit të ri që është vendosur. Opsionet më të reja të lojërave të fatit fillojnë nga basti deri në 0.01 pikë, duke u rritur në 1.25 pikë. Kjo mund të mos duket shumë, por vlerat e këtyre basteve në fakt provojnë "baste shumëzuese" dhe zgjedhja totale që është në dispozicion për çdo kthesë do të jetë 60 herë më e madhe se sa ju. Xhekpoti i ri Super Mijëra është 541 milionë dollarë për tërheqjen e ditës tjetër.
Këto përfaqësojnë xhekpotet më të rëndësishme të lotarisë në historinë e SHBA-së. Loja mbështetet në një histori të shkëlqyer me vampirë, të zbukuruar me imazhe në stilin e bjondes dhe një kolonë zanore të mrekullueshme rrëqethëse. Loja ka shumë udhëzime, së bashku me rrotullime 100% falas të personalizuara për secilin personazh të historisë suaj. Reputacioni i shkëlqyer i kazinosë Moolah në Mbretërinë e Bashkuar plotësohet nga Microgaming i ri, një nga ndërtuesit më të mëdhenj të lojërave të fatit online. Kjo është një hap përpara për të pasur Microgaming, i cili më pas arriti të krijojë lojëra që ofrojnë xhekpote të dobishme dhe të mahnitshme. Marka e re u tha se kishte një xhekpot të shkëlqyer prej 1.6 miliardë dollarësh dhe gjithashtu dukej të ishte Mega Hundred Millions Powerball me një listë të re në botë për të pasur xhekpotin më të madh ndonjëherë.